Iltapuhteina mieleen juolahti

Ne on sitten kaupat lauantaina kiinni. Ettäs sen tiedätte ja muistatte. Ja jos minäkin sen muistaisin. Ukko kun viettää huomisen aamupäivän junnun kanssa astmapolilla ja rientää heti sen perään töihin ja arvatkaapa vaan muistinko minä, että perjantaina ukko meneekin normaalista poiketen aamukasiin.

Tämä aamukasi johtuu jostain mistälie koulutusjutusta ja kappas, että koulutuksen päättyessä iltapäivällä näitä tullaankin noutamaan johonkin mihinlie, siis se mihinlie on heille itselleenkin edelleen hämärän peitossa. Siellä missälie he ruokailevat ja todnäk nautiskelevat alkoholipitoisia juomia eli käytännössä tämä kaikki yhdessä tarkoittaa sitä, että perjantaina minun olisi syytä olla ihan KUNNON ruokaostoskuntoinen.

Siis ei pikajuoksua lähikaupan läpi vaan ikäänkuin harkitsevaisesti erinäisten elintarvikkeiden hypistelyä sen jälkeen kun kotona on ensin tarkkaavaisesti tutkaillut kaapit läpi. Huoh. Mitähän siitäkin tulee, kysyn mä vaan.

Ai, mutta siis itse asiaan palatakseni: KAUPAT ON LAUANTAINA KIIIIIINNI! Elkää ryskikö markettien ovia. Paitsi niiden joilla on poikkeuslupa.

2 comments on “Iltapuhteina mieleen juolahti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s